Häst

Valorous Regent, är såld!

Lilla sparven, idag ska du flytta hemifrån till din nya familj. Tänk, du lilla bruna krabat som inte ens skulle blivit. Men jag hade inte hjärta att låta även dig somna in när du sparkade så frenetiskt i Monias mage där på våren 2014. Det fick gå helt enkelt. Och ut kom du, på fulltid. Din mamma var en fighter och hon såg efter dig på bästa förmåga och när inte Monia räckte till så fick Belinda bistå som leksällskap. Att du är så social och vänlig talar bara för hur stort hjärta du har, med tanke på att vi inte alltid var så snälla emot dig när du var liten utan använde dig som lockbete för att din mamma skulle gå. Älskade lille Regent, nu ska du få regera hos en egen familj som jag är säker på kommer tycka om dig minst lika mycket som jag alltid gjort. Vi kommer att sakna dig här hemma jätten. Men jag vet att du kommer få det  så himla bra. 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.