Häst

Idag kom en pall stallströ från Laxå Pellets.

Först och främst, jag är inte sponsrad. Men här följer ändock en liten hyllning till LAXÅ Pellets. Jag ska villigt erkänna, det var inte ett namn jag snappat upp någonstans på t ex Friends Arena eller dylikt. Det var helt enkelt en lyckosam googling som resulterade i att jag fann deras hemsida. Jag var på jakt efter stallströ då min pellets ifrån Stalltrivsel tagit slut och han numera (av helt förståeliga skäl) inte kör ut en pall till köpare längre, utan minst två helst tre. Men se det har jag inte råd med, kort och gott. Jag vadar inte i pengar så att säga. Så jag kan köpa en pall i taget. Så, lyckosam googling och jag fann Laxå! Provade klicka i att jag bara önskade en pall med leverans hem hit till gården. Först avslog datorn mitt försök med hänvisning till ”Arbetsgivareavgifter” och det är ju i och för sig klokt, med tanke på att jag inga har ej heller är anmäld som arbetsgivare. Nåväl, jag drog iväg ett mail till kundtjänsten och när jag vaknade dagen därpå hade jag fått både orderbekräftelse och en ursäkt för besväret – nu hade min order gått igenom.

Någon dag senare fick jag ett tjockt brev på posten från Laxå. Tänkte att den fakturan måste varit väl fet för att fylla upp hela kuvertet. Men i kuvertet fanns lite reklamprylar – och God knows jag älskar sådant. Jag blev så himla glad att jag drog ett tack mail till dem som tack för att de gjort min dag. Där fanns bland annat en mössa som är flitigt använd redan. Och reflex – älskar reflexer. Och en laminerad lapp att fästa upp på lämplig plats för att chaufförerna med pelletsen ska veta vart de ska ställa av pallen! Smart!

Idag ringde chauffören och undrade vart han skulle lasta av. Jag instruerade och när jag kom hem stod pallen EXAKT där jag hade önskat den. Hur glad? Öppnade två säckar och de doftade GUDOMLIGT! Tall och gran helt klart. Blötte upp dem och de svällde riktigt snabbt och sedan öste jag in det till mindre imponerad Majestic som mest tyckte jag var hemskt läskig.

Hittills är jag verkligen supernöjd med Laxå, där kommer jag bli en trogen kund helt klart!!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.