Häst

Deppig dag.

När jag känner mig som deppigast så tänker jag på mina älskade hästar och hur mycket jag längtar tills Monarch kommer hit till Växjö och jag kan börja jobba med honom. Det ska bli så roligt att se om han är samma snälla söta rara Monarch nu som 2,5 åring som han var som 0 – 1 åring 🙂

Det här siktar jag på just nu !

http://www.youtube.com/embed/HJeoI1P1O2k

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.