Häst

Dräktigt var det här!

Bingos första fru för säsongen är dräktig! Så roligt och så skönt att se att hingsten ”fungerar”! Bäckagårdens Sally var här för 3dje gången men tog sig tyvärr inte i fjol. Men nu så! Konstaterad dräktig igår. Klara Kavat är nog färdigbetäckt också så det är bara att hålla tummarna för 100% dräktighet!

Bingo har verkligen tagit den här säsongen med ro. Han har ätit, ridits och står mestadels stilla i hagen när han inte betar. Det är ju en ENORM skillnad från hur han brukar bete sig, och hur smal han brukar bli… Han har till och med haft ro att äta efter en betäckning, inte springa som en idiot fram och tillbaka och skrika. Han kanske är lite trögtänkt bara, han behövde åtta säsonger för att fatta 🙄 Idag har jag anmält honom till RIKS i Knivberga. Ridklass och WHP samt utställningsklassen. Någon måste ju komma sist i den tänker jag 😎

Gissningsvis är Bingos betäckningssäsong över nu, men otroligt kul att det kommit två renrasiga ston!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.