Häst

Man ska gå på magkänslan!

Sommaren flyter på måste jag säga! Bingo håller sig riktigt fin och jag siktar fortsatt på att dyka upp med cirkusen på RIKS i Knivberga. 🙂 så länge han fortsätter äta och det inte blir en betäckning mitt i så dyker vi absolut upp!

Attachment.png
Zambah e Carnaby Patrick Hooligan RC 79

Bäckagårdens Sally är ju dräktig sedan innan och åker snart till sin nya ägarinna! Klara Kavat var tyvärr inte dräktig och kom tillbaka tillsammans med Zambah i torsdags. Jag tänkte att jag hade ”gott om tid” att betäcka eftersom Klara hade 7 dagars brunst sist. Men ack så fel jag hade 🙂 när jag igår skulle betäcka på vad jag trodde var dygn tre, så var det något som inte riktigt stämde… Hon stod snällt och kissade, men nöp in svansen. Så vi avslutade istället och släppte ut dem igen. Så funderade jag hela kvällen igår om jag skulle åka till stokollen hos Lilla Heda idag.

Attachment_1.png
Framme hos Tina på Lilla Heda

08:00 kom stallchefen nedför trappen nyvaken, 08:01 bestämde jag mig för att köra! 08:30 var hela cirkusen i bilen med vagn och allt och Klara i transporten på rull emot Braås! Och vilken tur att jag gick på magkänslan!

Attachment_2.png

En gulkropp var vad vi fann.. så hon hade bunstat i rallyfart i helgen! Så nu startar vi om och provar igen!  På onsdag dyker ett nytt sto upp till Bingo! Han har världens bästa sommar tror jag spontant 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.