Häst

I mina gömmor…

Ni anar inte vad jag har undangömt i mina gömmor på min dator. Här finns ungefär 200 (!!) bilder på BROLÖTENS avkommor. Det finns säkert 1000 olika bilder på olika svenska halvblodshingstar, islandshingstar, gotlandsrusshingstar och såklart diverse connemarahingstar ;).

Jag har ungefär 200 bilder på Brolötens Grafit, Brolötens Joop, Juno Rory, Lambay Inver och Finney Master för att bara nämna några vid namn.

Sen har jag en mapp som heter Emelie Brolin, ständigt fan som jag är. Den innehåller lite smått och gott från Emelies tävlingskarriär. Allt ifrån att hon sitter på shetlandsponnyn Silver, till att hon vinner Nordisk Mästerskaps guld med Contact och mycket där till. Jag skickade iväg bilderna på Emelie från det att hon var liten och vips – så dök de upp på hennes blogg, som jag hoppas att ni inte missar?
Emelie Brolin, simply the best.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.