Häst

The hunks !

En reklam på TV3 gjorde mig lite lätt illamående och jag la genast ifrån mig min Spelt-Dinkelsmörgås för att inte få den överallt i min lägenhet. Det går en serie på TV3 som heter, dö inte nu, The Hunks. Det är en serie om 10 inoljade karlar med alldeles för mycket testosteron och alldeles för lite intellekt, vilket snabbt fick mig att dra paralleller till hur hingstar beter sig under betäckningssäsong. Så, fniss, jag började direkt skissa i mitt sinne och detta är min produkt.

Warsteiner a.k.a ”Hugh Hefner”
”Det verkar inte spela någon som helst roll hur gammal Warsteiner än blir, han blir bara billigare och billigare. Snarlik en annan pamp vars egen ålder stiger men damerna blir bara billigare och billigare…” 

 

Briar a.k.a ”Fabio”
”Han är hästvärldens största gigeloo. Damer i alla valörer och former trånar efter honom vart han än går. Likt en annan charmör verkar inte köerna efter hans gunst upphöra, även om avkommorna snart har horn, fjäll och taggig svans i rasbeskrivningen…”

Cohiba a.k.a ”Julius Caesar”
”Han kom, han såg, han tog alla stona från de vanliga hingstarna i hans klass. Tilläggas bör att han blott var 3 år…”

 

 

Quite Easy a.k.a ”Den enögde kungen”
”I de blindas rike är den enögde kung, så efter verksamhet i Sverige så såldes han till ett annat land för att regera.” 

 

 

Master a.k.a ”Brandklipparen”
”Brandklipparen, Carl XIIs historiska hingst som överlevde krig och elände kan nästan inte mäta sig med allas vår Master 850. Med sin legendariska fackelritt blev han odödlig i mångas ögon…”

 

Och så tar vi nu detta med en nypa salt gott folk ;), en rätt rejäl nypa.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.