Häst

2012

Det känns helt overkligt att det var fyra år sedan jag betäckte Monia med Grafit på Grindtorp i Österhaninge. Kan ni förstå att det är så länge sedan? Jag var så otroligt nervös de första 16 dagarna innan jag för första gången såg Monarch ligga och skvalpa på botten av Monias livmoder. När han var runt 50 dygn såg jag hans lilla hjärta slå för första gången.
Nu är Monarch 3 år. Inte riktigt men enligt hans pass så är han nu en 3 åring. Det känns verkligen jättekonstigt att säga att jag numera har en 3- och en 6-åring hemma i stallet för även Bingo blev 1 år äldre i och med årsskiftet.

Det är alltså snart 3 år sedan Grafit gick bort den 20 januari.

Det blir en intensiv vår för Monarch som nu går in i den sista fasen inför hingstpremeringen 2012. Det som precis nyligen kändes så avlägset står nu bara 3 månader iväg!

Först och främst ska jag lösa ett ridhuskort och sedan följer ytterligare löshoppningar, tömkörningar och longeringar och såklart träningar i att springa fint rakt fram!

20120101-174405.jpg

Gott nytt år! Jag önskar er ett otroligt bra 2012!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.