Häst

Min fina BB!

Lycklig är jag som har dig lilla vita ponny! Idag satte jag lite press. Allting sitter klockrent, hur skönt är inte det? Skritt är fortfarande tråkigt t ex. Klart onödig gångart. Det går fint att stampa på stället eller galoppera istället 😉

Jag travade en hel del idag, i blåsten. Först saknade jag den obekymrade Monarch lite. Som hingst var det ingenting hemma på banan som kunde störa honom. Bingo tittar på ALLT. Han måste räknat löven på marken för när ett utav dem blåste iväg så var det precis omöjligt att passera. Knäppa busponny!!

Bingo skötte sig utmärkt. Lite böjda spår, lite tempoväxlingar och sen var jag nöjd. Precis som Pernilla sa så får vi, BB och jag, bli fit tillsammans!

Jag är så taggad inför 2014!!

20140224-143438.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.