Häst

Underbara vår!

Idag när min son slog upp de stora blå så var klockan bara 5:30… Han måste vara nervös och förväntansfull inför hovslagarbesöket idag. 🙂

Igår hann jag pyssla mycket i stallet. Först var jag hos Pernilla och tittade på när Camomille (f 11 Cabachon – Feliciano – Electro) löshoppade och sedan bjöd Pernilla på pannkakor. Skönt att ha två sambos. Få förunnat, officiellt iaf skulle jag tro 😉
20140324-063222.jpgSen åkte jag hem och började fixa i stallet. Giovanna fick ett lass ny halm och jag hann ge Monia en ordentlig omgång med piggborsten. Som hon fäller just nu!! Inte så underligt med tanke på att hon står inne i stallet hela tiden – men det är sjukt! Hinner ta två tag med piggborsten innan den är proppfull!! Jag redde även ut damens man. Det behövdes. Den hade knutit sig på en del ställen, även hennes svans fick sig en omgång. Hennes pappa har ingen svans högst upp, den skrubbar han av. Det gör Monia också… Kanske är ärftligt. Ett annat skit som Mountain har för sig är att dra sina tänder emot kanter. DET gör Monia. Sååååå obehagligt ljud. Hon gör det när hon är hungrig, när hon vill ha uppmärksamhet, när hon är arg… Älskade knäppa ponny.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.