Häst

Ny hage !

IMG_2088.JPG
IMG_2085.JPG

Skröppelskaran fick en ny hage idag, de skötte det med den äran! De var så gulliga och söta att Rex bestämde sig för att säga hej och kröp helt enkelt under staketet in till dem! Monia hade inga problem att klättra över stigen vid den lilla stenmuren fram och tillbaka. 🙂 Imorgon kommer VETERINÄR Christine och ska chipmärka och rita Rex och Regent samt vaccinera Giovanna och se över Bingo Bells tänder. Och ja just det, KOLLA TILL ÖNNARPS MONIA. 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.