Häst

När de inte mår bra.

Monia har fång. Det känns fruktansvärt i hela mig. Hon är betydligt sämre än va Grafit någonsin var – och dessutom dräktig. Jag står hjälplös vid sidan om och hoppas att hon snart ska ha hjälp av Finadynet. I morse trodde jag att hon skulle stryka med. En stund efter att hon gått Finadyne så började hon svettas och se märkbart påverkad ut – och där stod jag. Hjärtat revs ut ur min bröstkorg. Vad ska jag göra nu? Jag kan inte köra henne någonstans? Jag kan bara stå här, smärtlindra och se på.

Ständig kontakt med två olika veterinärer..

Några timmar senare, medan min kropp gått i bitar av oro, så stod hon bättre i boxen. Svettades inte och verkade pigg och glad igen. Hon försökte ta mina fingrar när den lilla morotsstumpen var slut. Älskade ponny ❤️ vad ska jag bara göra med dig? 2013 var verkligen inte vårt år och nu inleder vid 2014 på det här viset.

Dagen har känts oerhört lång. Oliver har fått utstå flera turer i stallet och Alfons märker på matte att någonting inte är bra.

Jag har dock lugnat mig lite. Fått in ett stort lass halm till och sitter inne och försöker lugna mig. Jag kan inte göra så mycket mer.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.