Häst

Fånglägret !

Monia mår mycket, mycket, mycket bättre. Hon går nu omkring nästan obehindrat i boxen. Hon har dessutom börjat göra ”vacker hov” (vacker tass för hästar 😉 ) varje gång jag lyfter på fodertunnans lock… 😉 hon har dessutom kommit underfund med hur roligt det är att välta hösäcken över boxkanten. Jag välter tillbaka den bara för att HOPP så var den tillbaka igen och två bruna spetsade öron syns bakom boxväggen… 😉

Hon är i alla fall i allra högsta grad dräktig. Jag får ICKE borsta henne under magen. Nix nej det går inte för sig. Då blir hon hemskt sur och hugger efter mig 🙂 igår skrapade jag av henne drygt ett kg päls. Hon fäller som en tok! Enligt henne, som ju står inomhus, är det vår nu.

20140303-182158.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

En kommentar

 • Ella

  Tack Johanna,
  Det känns rätt med dressyren och det känns som om det är där vi ska hålla till tillsammans just nu.

  Skönt att Monia känns bättre!
  Monarch sköter sig också riktigt bra, idag red vi ut ensamma för andra gången 🙂
  Vi ska även på andra träningen imorgon och jag har anmält till en pay and jump i mitten av mars. Men jag fixar en film även imorgon 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.