Häst

Drömmar…

Jag är lite besvärad av mjölkstas just nu så natten till idag hade jag rätt hög feber. Detta resulterade i att jag drömde väldigt mycket.
Jag drömde att jag öppnade ögonen och tittade ut i min paddock. Där stod Monarch plötsligt med fodervärdar (som såklart inte var Ella o hennes mamma utan några helt främmande). Alla hans grejer låg utspridda i paddocken och han stod i mitten. Jag gick ut och mötte dem. Ellas mamma (som alltså inte var hon egentligen) säger till mig att ”Vi tycker att han får för mycket mat!” okej, något förvånad, men varför ger ni inte honom mindre mat då? Hennes svar var ”Det hade jag inte tänkt på men fleecetäcket är för litet, så här är han nu.”

Jag vet att jag tänkte att ja, de har ju åkt lång väg och så. Kanske bäst att han stannar i alla fall… Sen vaknade jag. Till saken hör att det var mitt i natten… 😉

Bingo har fått vila sedan vår uteritt, tyvärr. Min sambo har varit i Sthlm och jag kämpar med lite feber och öm mjölkbar idag. Bättre att tänka på min hälsa idag, Bingo har mått förträffligt i solskenet bredvid sin älskade Giovanna.

Giovanna är RUND!! Nu är det inte många veckor kvar!! Jag kan knappt bärga mig, det ska bli så fruktansvärt roligt att ha föl igen!

Monias boots kom äntligen igår. Vilken mojäng. Jag lyckades byta inläggen som satt i mot de jag köpt specifikt för fång. De sitter som en smäck och Monia verkar inte bry sig nämnvärt att dessa klumpar fäster på hennes hovar. Och vilken skillnad det blev!! Hon behövde inte stappla runt utan fick verkligen upp farten mot dörren. Älskade ponny ❤️

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.