Häst

Äntligen!

Idag var äntligen hovslagaren här och såg över Monias fötter. Jag har varit så, så orolig. Än är ju inte faran över och hon har fortfarande boxarrest. Vi trodde först att höger var den fot som var mest illa däran. Men det verkar som om det är vänster. Hovslagaren befarar att hon har fått en sulsänka i vänsterfram och när han skar ner och gjorde rent i sulan så var den väldigt tunn och väldigt mjuk… Så vi lät den vara helt enkelt. Vi såg skador på lamellränderna runt om i båda fram men inte så breddad som befarat. Vi får se om 3-4 veckor hur hon ser ut. Simone ville se hur hon rörde sig så vi satte på bootsen och sedan promenerade jag henne fram och tillbaka. Och hon gick! Hon var stapplig och stel men hon KLEV PÅ! Det är ju ett gott tecken!
Sista Fenylbutazonen ikväll, så får vi se hur hon ser ut imorgon !

Simone hade egentligen inte tid att sko Bingo, men snäll som han är så skodde han Bingo åt mig. Myyycket tjusigt. Inte lika snyggt och glittrigt som när Linus skodde i somras men nära inpå 😉

20140324-170905.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.