Häst

Spanar!

Idag började det ösregna när jag mockade, och som den orutinerade mamman jag är så hade jag inte dragit på regnskyddet på vagnen. Men som tur var hann den inte bli så blöt!!

Jag ställde Oliver mitt över där Monia står. Monia klev nära boxväggen och hängde ut sitt vackra huvud med all den långa manen och spanade nyfiket på Oliver. <3 Ester mötte oss i dörren. Underbara söta lilla katt. Fem små torra fina kattungar låg i en hög i igloon. Monia kliver runt med en helt annan mekanik i boxen nu. Så så skönt att se. Jag kollar inte pulsationen varje dag, för då blir jag knäpp. Men jag kollar den med jämna mellanrum och den är faktiskt helt okej nu ! 🙂 Snart dags att bygga sjukhage utomhus. Kommer att bygga en permanent sjukhage med sand, precis som Pernilla har. Med trästaket och elsnören med djup sand som underlag.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.