Häst

Kattungar!

20140510-182329.jpgEsters små kattungar ligger tryggt i halmen inne i Monarchs gamla box. Ester bara spinner och spinner och låter oss plocka upp kattungarna och titta på dem. Jonas fick det till 4 tjejer och en kille. Jag fick det till 3 tjejer och 2 killar, så vi får väl räkna en gång till och dra ett snitt 😉

Idag går Giovanna in på dygn 360, alltså snart ett helt år som hon gått dräktig. Segt är bara förnamnet… Men men, det kommer nog ut vad det lider. Jag hoppas att i alla fall en utav dem kan få ett stoföl. Helst Monia. Men tyvärr så går det ju så dåligt att önska sig kön på avkommorna, de blir liksom alltid tvärtom! Så jag kanske ska önska mig bara hingstföl? 😉

Idag hängde jag upp min fina hingstannons på Charlies i Växjö tillsammans med en bunt visitkort 🙂

20140510-182358.jpg

 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.