Häst

Regn mot pälsen…

Igår ösregnade det. En liten stund på förmiddagen vill säga. SMHI hade lovat att Växjö återigen skulle sköljas av lite grann. 35-55mm utlovades under dagen. Men tack och lov, lyste regnet med sin frånvaro och vi fick faktiskt riktigt okej väder.

Jag släppte ut Bingo och Monia i ösregnet på förmiddagen. Jag hade inte tänkt släppa ut Rex och Giovanna om det skulle regna hela dagen. Det fanns en baktanke med att släppa ut Monia och Bingo i regnet i alla fall. Monia har inte känt regnet mot sin päls på nästan 5 månader. Det var klart värt det sa hon och stod och vilade på ett bakben medan regnet fullkomligt vräkte ner i två timmar.
20140525-172157-62517417.jpg

Som tur var så klarnade vädret upp mot eftermiddagen och Rex och hans ilskna moder ( 🙂 ) fick komma ut ett par timmar de med.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.