Häst

Vilken dag…?

Låt mig säga såhär, igår mådde inte Monia alls bra. Men tack vare en stadig grannfru och världens bästa Pernilla så mår Monia mycket bättre. Vänner är ovärderliga ibland helt klart. All kärlek till er ! <3 Idag har Bingo betäckt för första gången i år - och han får 5 stjärnor av 5 möjliga! Fy sjutton va stolt jag är över honom! Han skötte det så jäkla bra! Först visade vi Rose men hon var inte riktigt redo. Så vi hämtade in Artemis istället - hon var TÄMLIGEN redo. Hon var så redo att hon inte rörde en min när Bingo tog sig en tugga av hennes...ja... Då till elddopet, betäcka ett sto på 165 med en hingst på 143. En liten nedförsbacke och vips så var Artemis betäckt! 🙂 I morse ringde de som ska leverera vårt nya kök. Det kommer tydligen på måndag. Så det blev en panikrivning av köket idag eftersom sambon jobbar hela helgen. Jag har stått och beundrat mina fina fölungar idag. Jag är så otroligt glad att kunna njuta av Valorous Regent. Denna lille plutt! Han är så himla söt och försiktig den lille herren. 🙂 20140703-204359-74639998.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.