Häst,  Valorous Monarch

LC+ och LB debuten

Wow. Va stolt jag är över Ella och Monarch. Hon har inte haft honom mer än knappt fyra månader och har redan debuterat LB! Och med den äran! Jag blev så glad när jag såg resultaten idag, och ännu gladare när Ella berättar att istället för att låta Monarch gå på och förmodligen krascha hela hindret så la hon en volt när hon märkte att han var för ofokuserad! Så tränar och utvecklar du en unghäst!! Bättre att ta tillbaka och göra om än att gå på o kanske krascha ”för all framtid”.
20140719-233354-84834377.jpg
I LC+ fick de ett nedslag och i LB fick de 4 fel för ”vägran” och 2 tidsfel men var annars felfri på hinder! Imorgon väntar ytterligare en LB start.

20140719-233544-84944439.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.