Häst

Monia kommer till grinden!

För första gången på länge länge så kommer Monia gående till grinden vid 21-tiden. Det är en helt sanslös känsla att se henne så pigg och mer som vanligt igen. Jonas och jag pratade om att den här mini-skogshagen nog gjort Monia gott för hon rör sig mycket bättre i kroppen och är inte alls lika stel. Skönast av allt är ju trots allt att kunna leda henne in och ut ur stallet utan att behöver putta Regent framför!

Och vet ni? Jag har inte sett Monia ligga ner i hagen sen i måndags! 🙂 och hon har stått upp i boxen varje morgon som jag kommit ut! Alla de små sakerna som spelar in !

Regent skötte sig ypperligt med pelletsgröten idag! Han stod snällt och smaskade i sig gröten och medan jag fyllde på en ny spruta så diade han en skvätt och så gjorde vi om igen! 🙂 Jag hade nog kunnat slava i honom allting ikväll men han har trots allt ätit dygnsgivan så ingen ide att brådska!

Jag har snart lyckats dra all övertråden i den nya stora hagen, 600m+. Tyvärr blev jag precis ÖVERÖST med älglus där ett tag så jag la benen på ryggen och sprang hem. Äckliga djur!!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.