Häst

Bilder från hoppträningen.

Jag vet inte om jag borde erkänna det här, men jag hade nog lite mjölkstas igår när jag hopptränade. Mitt i passet kände jag hur all energi jag hade 10 sekunder innan var helt borta. Detta gjorde att min hjärna plötsligt inte riktigt fungerade,  t ex bad Pernilla mig att rida rakt in i staketet efter kombinationen, men jag svängde höger varje gång.

Jag märkte också att jag började hänga åt höger i alla sprången? Syns tydligt på språnget från kameran över ett räcke!

Men, här är i alla fall några bilder från gårdagens träning. Bingo skötte sig utmärkt.

bingo9 bingo10 bingo11 bingo12 bingo13

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.