Häst

Välkommen till gänget, Linn!

Igår kom en utav grannarna förbi med sin, snart 12 år gamla, dotter Linn som ÄLSKAR hästar. Någonting jag ÄLSKAR är när folk är lika nördiga som jag är, idag hade hon lärt sig se skillnad på hästarna – med namn också! Härligt tycker jag. 🙂

Linn rider på Teleborgs ridskola på onsdagar och hon bor kanske en kilometer bort. Idag har hon varit här själv med mig och provat på stallsysslorna. Mocka, fixa med foder och till och med bygga ihop ett träns! För mig helt vardagliga saker, för henne en del helt nya. Linn ska rida Grappan och de verkar trivas väldigt bra ihop. Idag red vi tillsammans på volten. Bingo var faktiskt riktigt fin. Till skillnad från häromdagen när vi mest blev osams han och jag… 🙂 Men idag var allt förlåtet! Skönt!

Det är mycket jobb den här veckan, hästarna kommer ut vid 05:10 varje morgon i det friska härliga  vintervädret. Alltså ösregn från både höger, vänster och uppifrån. I mitt fall i och för sig också nedifrån eftersom smält/regnvatten förgyller min källare var och varannan dag. När ska en ha ork att rensa upp där nere egentligen?

Nåväl, jag har packat upp saker i en ny bokhylla ikväll. Ska snart krypa till kojs och lyssna på regnet. Imorgon är en ny dag.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.