Häst

Lill-Babs på bete, och R E G N!

Ja igår var den stora flytta-till-sommarbetet-dagen för Valorous Vienna, also known as Lill-Babs! Med sig på sin blott 20 minuter långa resa hade hon världens kanske bästa Prinsessan! Lill-Babs har aldrig åkt hästlåda förut så det var ju lite av en lotterivinst att hon i princip gick rakt på. Jag fick bästa hjälp av Emelie som också stålsatt sig att vi skulle få slåss med Lill-Babs och lastningen i någon timme i alla fall. Men ICKE! Det tog knappt fem minuter. Prinsessan visade vägen och sedan tog Lill-Babs några modiga steg upp på transporten och så åkte vi iväg. Som två små ljus stod de hela vägen och avlastningen var mycket odramatisk. Lill-Babs ska fira semester med Conrad (f 18 e Bingo Bell RC 112 – Calvin Klein) i Tävelsås! Mycket praktiskt när två småkottar behöver sällskap. Också roligt att se en Bingo-unge igen!

Prinsessan klev sedan snällt på släpet igen och så åkte vi hem igen. Väl hemma hade hon absolut önskat sig att få dela hage med den otroligt tjusige Bingo… ja.. Prinsessan brunstar MINST sagt. Men hon får ändock nöja sig med Babsan! Nästa vecka ska vi iväg på äventyr igen, utan Prinsessan. Då ska jag och mina stallchefer tillsammans med Babsan bege oss till Castle Verdi RC 118 igen i ett försök att göra en ny Lill-Babs, den blev ju så himla bra! Sen blir det mini-semester hos min Hanna med familj i Månkarbo!

I nästan två dagar har det kommit lite regn med! Mycket skönt! Det blir blixtsnabbt grönt ute och buskarna som knappt hade några blad förra veckan står nu i full blom! Altanen och bilen är också gula av all pollen som jag förskonat nog inte är allergisk emot!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.