Häst

Veckans häst på horselife.blogg.se

http://horselife.blogg.se

Jag tycker att Valorous Monarch borde bli veckans häst på Horselife. Jag har känt honom sen han bara var 30 minuter gammal och inte en enda gång har han svikit mig. Han är ivrig och villig att lära sig nya saker och är alltid ärlig. Nyfiken, framåt och modig som få vill han gärna gå fram och smaka på saker som andra hästar hade skyggat för t ex en hindergrind i regnbågens alla färger.
 Ibland testar han hur långt han får gå men så fort han blir tillsagd så slutar han och står lugnt bredvid mig. Monarch grips sällan av panik. Första gången han stod helt själv på gången uppsatt med linor på båda sidorna så prövade han hur långt fram han kunde gå och hur långt bak han kunde gå. Till skillnad från många andra hästar som grips av panik när de inser att de sitter fast, så tog Monarch helt enkelt ett steg framåt eller bakåt så att han inte längre hade motstånd i linorna.
Monarchs kompis i stallet är 2 år gamla Valentin som gärna står och klappar och gosar med Monarch i hagen. Monarch låter Valentin klappa honom överallt i ansiktet och om Valentin skulle tappa balansen så står Monarch stilla tills han rest på sig igen. Lejonhjärta <3
Monarch är oavkortat min bästa vän och jag kommer aldrig att sälja honom vidare. Jag kan alltid lita på att han gör sitt bästa och är sitt snälla trevliga jag.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.