Häst

Den EFTERLÄNGTADE filmen

Tyvärr så är inte min kamera den bästa kameran i världen, vilket medför dålig kvalité och vissa editerings svårigheter då den helt enkelt vägrar låta sig redigeras. SÅ, Monarchs BÄSTA hopp kommer inte med, för det är FÖR mycket dötid fram tills hoppet och efter och om jag försöker att korta ner filmen så blir det bara error, computer says NO. SÅ!

Här är det jag har lyckats få fram. Tyvärr lyckades vi ju bara få de ”dåliga” hoppen på film… Såklart. Men, jag tycker att han är duktig!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.