Häst

Monarch på rövarstigen…

Idag kom min Hanna! Vilket betyder att det blir lite ordning o reda på mina unghästar, haha, lite enklare när man är två. Hanna hade en ”brottningsmatch” med Monarch på longervolten. Vi byggde provisoriska ”cavaletti-bommar” på vår lilla volt utanför stallet. Monarch tyckte mest att de blåa lådorna var j ä t t e l ä s k i g a.  Efter noga övervägande och en dos med uppfostran så var han faktiskt riktigt duktig. Han var genomblöt, men han var väldigt duktig.

Sedan fick Hanna den stora äran att rida Bingo Bell. Både två skötte sig utmärkt. Bingo var lite fundersam när Hanna tog tag i tyglarna men efter 2 varv på sandbanan så var han helt tillfreds min lille kille!

Hanna INNAN ridningenHanna EFTER ridningen 😉 

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.