Häst

Årets första avsittning

Står Emelie för faktiskt. I går satt hon av, ofrivilligt, från Bingo Bell. Vi hade bestämt att hon skulle låta honom galoppera uppför en backe på sandbanan. Detta har vi inte gjort tidigare utan vi har hållt oss till skritt och trav. Jag sa åt Emelie att bara låta honom rulla över i galopp om han ville. Detta resulterade i att Bingo slog på en riktig ponnybock och körde ner huvudet i marken, satte av Emelie och sedan gick han därifrån… Han g i c k därifrån. Han stegrade sig och vände sig om och sedan gick han ifrån Emelie 2 meter och betade gräs. Dessa ”farliga” hingstar. Emelie klarade sig utan ett enda blåmärke (!!) och Bingo var hur lugn som helst när hon fick tag i honom så hon satt upp igen och red ett varv till.

Idag var det strålande solsken, vilket märktes på en mycket lycklig Monarch som hade cirkusuppvisning i sin hage dagen till ära. Bingo var väldigt förtjust i damerna just idag, men inte mer än att han tittade efter dem och vid ett tillfälle gnäggade han, dock inte medan Emelie red. Till en början var han väldigt pigg och studsade som runt uppe utanför stallet men när han fick komma ner till sandbanan så var han lika fin som han alltid är! Underbara lille ponny!

Just nu befinner jag mig i Getinge hos min älskade vän Jannica, det här är verkligen ett andra hem för mig.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.