Erfarenheter,  Häst,  Hingst

Gör verklighet av din dröm!

Grafit o jag Mars 2006Min högsta dröm i hästlivet var att äga Brolötens Grafit RC 70.  Det är klart att man har många drömmar, men denna var min absolut största tänkbara dröm, och den slog in.

Jag tyckte inte att andra ska göra som jag gjorde, att köpa en häst bara med hjärtat och knappt ens alls med hjärnan för det kostar massor med pengar, flera tiotusentals kronor bara i omvårdnad.

Jag köpte Grafit ”trasig”. Han var halt på båda fram och sades ha fång, men jag köpte honom ändå för det fanns inte i min värld att han inte skulle finnas mer. Jag var övertygad om att jag kunde rädda honom, till varje pris. Och det blev dyrt.

Man ska absolut ha en favorithäst, eller en idolhäst som Grafit var för mig. Jag sparade allt jag kunde hitta om Grafit under 7 års tid och trodde aldrig i min vildaste fantasi att han en dag skulle få bli min, än mindre att jag skulle få rida honom.

Ett minne som jag har allra närmast hjärtat är när jag red Grafit på Brolöten för Emelie. Jag red visserligen bara lite i trav och galopp men Emelie tittade på, och jag glömmer ALDRIG vad hon sa när hon klev in i ridhuset : Men, han går ju i form.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.