Häst

Underbart väder.

Bingo Bell RC 112, en rätt snäll kille faktiskt.

Det har verkligen varit helt underbart väder i ett par dagar nu. Jag har ridit Bingo 2 gånger helt på egen hand, kände att det var på tiden att jag faktiskt satt upp. Han var som smör är min enda kommentar. Vilken helt underbar häst att sitta på. Lite vinglig men inte alls mycket men vilket s t e g han har! Idag fick jag se prov på att han har väldigt mycket galopp när han och Emelie galopperade (skenade?) ett halvt varv runt sandbanan. Vilken otroligt fin häst jag har i mitt stall !

Valorous Monarch exakt 7 dagar innan premieringen!

Jag fick ju på omvägar höra att Bingo Bell skulle vara alldeles för hingstig och krånglig för mig att ha. Det ändrades till att jag ”minsann skulle få se i vår när stona brunstade”. Japp. Jag låter bilden tala för sig själv. Jag ÄLSKAR att jag står med handen i fickan också. Jag ser inte lagom kaxig ut alls va? 🙂 Han är väldigt, väldigt snäll det är han. Men ja, jag säger som med Monarch, jag lär väl få äta upp det vad det lider 😉

Världens finaste Monarch ♥

Monarch är inte riktigt lika duktig som Bingo på att ställa sig fint genom att ta ett steg i taget. Han tar gärna 4-5 steg så att jag får börja om och börja om. Så fort jag försöker lyfta handen för att få honom att titta upp så tar han ett steg… Japp, börja om från början.
Men han är en duktig ponny. Mattes stolthet oavsett vad premieringsnämnden tycker nästa helg. Skulle inte byta honom emot någon annan ponny i hela världen. Nej, inte ens emot Brolötens Grafit RC 70 för en bättre ersättare än Monarch kommer jag aldrig få 

På söndag flyttar en ny häst in till vårat lilla stall Olsagården. Det är min bästa vän Pärs flickvän Louise som flyttar hit sitt quatersto Triple The Price, *Trixie*. Det ska bli så otroligt spännande att få hit dem och äntligen få någon att rida ut med 🙂 För det finns ju rätt mycket rumpa att stanna i på en quarter 😉

Bingo Bell RC 112
Jag och Bingo Bell RC 112

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.