Häst

Teamet kring Valorous Monarch

Jag ska, som många vet, inte åka till hingstpremieringen själv med Monarch. Det hade nog inte blivit så himla bra. Så jag har skrapat ihop en väldigt tapper skara som ska följa med och hjälpa till att visa Monarch.

Jannica och hennes Rhiannon

Jannica Krafft – en utav mina absolut bästa vänner som faktiskt känt mig längre än vad jag har känt henne. Det kanske låter jättekonstigt men hon hittade mig redan 2006 på internet och följde min förra blogg. Jag har som ett andra hem hemma hos Jannica i Getinge och vi pratar med varandra flera gånger i veckan. Jannica har tävlat upp till MSV B i dressyr, 1,20m i hoppning och lätt fälttävlan. Första stora kärleken hette Maffi. Jannica är överdomare i dressyr och har tränat ekipage upp till LA dressyr. Hon är nog faktiskt mitt största stöd i det här. Jannica jobbar på Länsstyrelsen i Halland.

Matilda och Önnarps Monia RC 1293

Matilda Danielsson – jag har känt Matilda i  snart 4 år. Hon svarade på en annons på Bukefalos om att jag behövde en stallhjälp och sedan dess har hon varit med på diverse tillställningar såsom RIKS för connemara och lite annat. Hon var med första gången vi ställde ut Monarch och är nu en utav de viktigaste delarna i teamet. Matilda har Monia på foder sen december 2010 och som det ser ut nu så ska Monia vara kvar till april 2013. Matilda kommer ner dagarna innan och hjälper mig att bada Monarch och göra allting färdigt för avfärd mot Vetlanda.

Hanna och hennes Belle Sensation

Hanna Rydström – jag anser nog faktiskt att Hanna är min allra bästa vän. Vi har känt varandra sedan 2006 och har egentligen suttit ihop i höften sedan dess. Det är jobbigt att vi bor en bit ifrån varandra men vi försöker att ses så ofta plånboken tillåter. Hanna pluggar till djursjuksköterska i Skara. Hon och hennes mamma har fött upp 2 halvblod tillsammans, varav den ena är stoet hon hoppar på bilden Belle Sensation efter den framlidne Coriall 1100.

Cecilia och hennes Murgårdens Fendi

Cecilia Andersson – jag minns inte riktigt när vi började prata med varandra men det var nog för en sisådär 3-4 år sedan. Jag vet att vi pratade redan det året jag betäckte Monia med Grafit och att jag skickade bilden på Monarch som nyfödd till henne. Så det måste ju vara några år. Cecilia har tillsammans med sin familj stuteriet Murgårdens som fött upp welsh och nu fött upp några connemaror, bland annat Fendi på bilden intill. Hon har bland annat visat hingst på RIKS utställning och tävlat upp till FEI dressyr på connemaran Baffin Bay. Cecilia har själv ridit in flera av familjens uppfödningar.

Emelie och Bingo Bell i vintras !

Emelie Nilsson – hon svarade på en annons på Bukefalos eller om det var hastnet.se för ungefär 2 månader sedan och har sedan dess varit med och ridit in Bingo. Det är väl egentligen Emelie som har gjort det mesta arbetet. Hon har även varit med och  löshoppat Monarch de allra flesta gångerna. Emelie kommer ifrån Vetlanda men pluggar i Växjö.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.