Häst

3 ynka dagar kvar…

Min vackraste kille !

Nu bränns det verkligen… Det är bara 3 dagar kvar. Häromdagen var det ju 3 år kvar? Häromdagen stod han ju på långa, rangliga ben i hagen alldeles dränkt i lera och alldeles, alldeles nyfödd. 3 dagar. Det låter ännu mer skrämmande i mitt huvud. Har vi verkligen tagit oss såhär långt? Är det verkligen dags att få visa vad vi går för? Det kändes ju som igår när jag anmälde honom den 12 Januari.

Just nu pågår mest förberedelser inför hingstpremieringen. Jag har idag smörjt de båda tränsen som vi ska ha med oss samt packat kraftfodret i en fin liten pelare. Jag stal (ja herrejösses) med mig en liten plastflaska ifrån min praktik som jag tänkte ha B-vitaminen i. Jag har även köpt en mobil-krubba! Så det kommer bli finemang det här! Matilda får ta med sig lite saker ifrån Stockholm till lille Monarch, så jag slipper köpa ytterligare en uppsättning grejer…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.