Häst

En helg i Skara!

Très Bien 2009 e Dee Jost van Dyke – As de Thurin

I fredags styrde jag Passaten till Skara efter att ha besiktigat den på morgonen (Godkänd!) och sedan ridit en liten sväng till Almshult med en mycket pigg Bingo Bell.

Det är bara 25 mil till Hanna nu så det tar ungefär 2,5h att köra dit. Enda gången jag annars kört åt det hållet har varit för Hingstpremieringen på Grevagården. Så jag hittade halvvägs och sista vägen fick min fantastiska karta i Iphonen bistå med.

I fredags fick jag åka häst och vagn efter Hannas 3 år gamla Très Bien. Det fanns fantastiska rid- och körvägar ute i skogen och ”Trebbe” travade på jättesnällt även fast det var mörkt och läskigt mest överallt. Fina, fina lille Trebbe. Tänk att han och Monarch för 3,5 år sedan busade som galna på Lovön sommaren 2009. 🙂

Trés Belle 2003 e As de Thurin – Marocco

I lördags fick jag Ä N T L I G E N rida världens bästa och finaste Bella. Gud va jag har saknat den hästen. Hanna och jag red ut i skogen och klättrade och Bella var bara en dröm att rida, så roligt att rida igen. Sist jag red henne var i April 2010 så det har hunnit hända mycket saker sedan dess. Bella är den första (och enda) hästen jag ridit barbacka på ut i skogen första gången jag red henne. Hon är väldigt snäll och go. Det var verkligen underbart. Hanna red på Trebbe som trygg som en fura gick i täten.

En helg går alldeles för fort så nu sitter jag i min soffa igen och väntar på att att det ska bli måndag, så att jag ska få träffa Pernilla och Tveta-hästarna igen.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.