Häst

Hovslagaren!

Imorgon kommer ÄNTLIGEN Janne klockan 8 och skor Bingo och Monarch. Just nu halkar de omkring hur jag än går med dem. Monarch kan inte ens skritta rakt fram utan att halka. Bingo är så fruktansvärt försiktig att hans skritt snart går baklänges. Men imorgon ska båda två få snösulor och brodd. Sen fattas bara mina vinterdäck till transporten så är jag redo igen!

Idag har jag sprutat om min vänstra axel. Den gick sönder redan 2010 men har blivit sprutad en gång förut och så idag då. Nu hoppas jag att jag slipper spruta om den mer. Det är ganska påfrestande att mocka och trycka skottkärran framför sig i 4 dm snö så min axel tog mycket stryk.

Ikväll ska Pernilla hoppa Fluffy för Jens Wickström och jag och Agnes ska vara åskådare på läktaren.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.