Stallbygge

Byggelibygg!

20130113-222428.jpg
Det lönade sig att riva ner alla armeringsjärn även om det tog lite tid! Jag slet och slet i torsdags eftersom länsstyrelsen skulle komma på fredag morgon. Jag var på biltema och köpte lysrörsgaller (á 299kr) och Jonas hjälpte mig att sätta upp dem. Vad gjorde jag utan Jonas?

20130113-222454.jpg

Jag skruvade som sagt ner alla armeringsjärn och efter en stund så var stallet som nytt. Vilken skillnad det blev ! Jag lät ett galler sitta kvar mellan det som ska bli hingstboxarna för de armeringsjärnen var inte dåligt tjocka! Jag prövade att dra en slägga i gallret och det hände precis ingenting!

20130113-222440.jpg

Min morbror Rolf var en stjärna och svetsade ett fönstergaller till mig som jag var i Grännaforsa och hämtade. Vad hade jag gjort utan Rolf? Det blev så kanonfint. Jag ville ha ett galler att visa upp för LST så att de kunde säga om det var okej eller inte.

20130113-222447.jpg
Det är 7cm som längst mellan spjälorna.

Sen var det bara att invänta LST…

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.