Häst

VARMT!!

Helvete va varmt det är! Vi sitter på bortre kortsidan mitt i solen. Efter första grundomgången i EM finalen var vi GENOMBLÖTA. Kommer vara solbränd imorgon helt klart..

Bredvid oss på läktaren sitter en snorrik dansk och hans fru. De berättade att de håller också på RGB, för de äger vinnaren i 5 årschampionatet (i hoppning i Danmark) som är dräktig på EMBRYOTRANSFER med Casall…

Vi vågade knappt (!!) titta på RGBs ritt!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.