Erfarenheter,  Häst

Tömkörningsmani!

Gissa om jag tömkörde idag, igen! Monia var verkligen hur duktig som helst. Helt otrolig faktiskt.

Idag la jag ut 4 st bommar på marken och så med sockerbitar så att varannan blev högre. Jag och Simon turades om att tömköra Monia som verkligen skötte sig helt utmärkt. Simon som är helt GRÖN på att tömköra lyckades faktiskt otroligt bra! Han var superduktig och Monia skötte sig exemplariskt.

Först travade vi bara över bommarna, sedan drog jag ihop bommarna och gjorde en liten stunds på två hinder. Monia visade prov på sin hoppning. Hur snett, långsamt, snabbt, fel hon än kom så hoppade hon! DUKTIGA MONIA! Simon var hur stolt som helst, det berodde ju bara på att det var han som styrde 😉

Imorgon ska hon få en välförtjänt vila! Vi ska bara gå ut på en liten promenad, det behöver både hon och jag!

Simon borstade även Fia som också skötte sig helt exemplariskt!

Jag har två otroligt fina hästar! Jag längtar tills jag får hem min Monarch <3

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.