Häst,  Hingst

Bästa hoppträningen hittills.

Igår var det dags igen, hoppträning med världens bästa Bingo Bell RC 112. Och han gjorde det så bra. Även om en del anridningar blev i förvänd korsgalopp så löste han det på bästa möjliga sätt. Visst, det for en del bommar hit och dit men han verkligen sög mot hindrena igen. Förra gången hade jag inte alls någon bra känsla när vi åkte hem. Bingo var så otroligt ofokuserad och blev matt halvvägs igenom träningen. Men igår så var han återigen på topp. Han verkligen tog tag i vartenda hinder. Även jag börjar få bättre rutin, jag är alltså inte korkad! 🙂 Världens bästa sambo ställde upp som vanligt och fotograferade så gott han kunde.

bingo1 bingo2 bingo3 bingo4 bingo5 bingo6

 

bingo7 bingo8

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.