Häst

Bingo, min alldeles egna gentleman.

Så hade han trampat av sig vänsterframsko, igen. Den jag så vackert satt tillbaka häromveckan. Stolt som en tupp. Jaja det var ju bara att sätta tillbaka den igen. Med lite fix så satt där i alla fall en ny sko och jag kunde rida idag, precis som jag tänkt.

Först dock så fick Bingo hälsa på Ärtan igen, men hon sa återigen nej tack!. Kan vara så att hennes brunst precis gått förbi och att hon inte tänkt brunsta förrän om en sisådär 14 dagar.

Ärtan går i hagen intill ridbanan, så Bingo hade verkligen elddopet idag. Han var så snäll så snäll. Visst pratade han lite försiktigt med sin stora (!) tjusiga Donna, men inget mer. Istället drog jag nytta av hans stora vilja att gå till henne. Bästa sidvärtesrörelserna hittills skulle jag nog vilja påstå 😉

Bingo gjorde ett helt klockrent byte idag på medellinjen. Jag blev så impad!! Det sa bara KLICK så hade han bytt, helt rent! Vid ett senare byte bytte han bara fram och när jag busred för att få honom att byta så bockade (!!) han !! För första gången bockade Bingo med mig. Jag brast ut i gapskratt! Älskade oskyldiga lilla Bingo Bell ❤️

Vi skrittade ut till Lyckan en sväng också. Lättare sagt än gjort nu när vägen är precis sönderkörd 🙁 nåja, lite stressad och uppe i varv travade vi runt runt ute i lyckan tills herrn hade lugnat ner sig 🙂

En bra dag helt enkelt! Lyckades dessutom fylla på vatten till alla hästarna medan stallchefen roade sig själv i vagnen 🙂

20140617-222117-80477881.jpg

20140617-222118-80478366.jpg

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.