Häst

Mkt underligt.

Det var varma hästar som stod i hagen när jag kom hem från dagens styrelsemöte! Det var bara till att hiva fram vattenslangen och fylla på nytt kallt vatten överallt. När stallchefen och jag sedan sitter på en stol och beskådar våra små ponnyer så lägger sig Monia ner och rullar. Regent blir väldigt förskräckt och börjar galoppera i cirklar runt mamma och gnäggar förtvivlat. Detta gör att Bingo reagerar, sen Artemis, sen Rose och Rohannah och till slut hade även Giovanna och Rex sagt sitt. Rundgång. När Monia nöjt låg i dammet och käkade hö som hon naturligtvis placerat strategiskt så stod en irriterad Regent och försökte gömma sig i hennes svans 🙂

Att sitta där på min stol, med stallchefen mysig och go (med en arm om Alfons) i knäet och titta på dess vackra djur – det är livskvalité !

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.