Häst

Tiden går fort förbi …

Helt otroligt nog så har jag inte skrivit här på 2 veckor ! Jag har haft alldeles för mycket att göra med 100% plugg och 100% stallskötsel. Det har börjat att ta ganska hårt på mig och för att inte dö av överbelastning så kopplade jag bort bloggen ett tag.

Efter LB debuten har Monia mest tömkörts och jag har ridit ut! Hon har varit jätteduktig men vänstersidan är fortfarande helt omöjlig. Jag vet inte vad jag ska göra åt detta, men har lite nya idéer på lager!

Det som tynger mig mest just nu är att min axel är trasig. När jag hade mockat i förra veckan så började det bränna i axeln och när jag vaknade dagen efter så gjorde det ont bara jag hade den still. Det är väldigt påfrestande för mig att inte kunna utföra vad jag lovat att utföra… Doktorn senare idag !

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.