Häst

Den uteblivna tävlingssäsongen..

Förra året vid den här tiden hade Bingo och jag gjort några starter i alla fall. Både pay and jump och lokala 80 och 90 cm. Men i år har det inte blivit så och det faller sig så enkelt att jag helt enkelt var sjuk för länge. Jag kunde inte rida. Och det har inte känts schysst emot Bingo heller att släpa iväg honom bara för att. Jag hade GÄRNA startat på VFK i början på juni, men eftersom de inte har någon 90cm klass i år så blir det ingen start. Det känns inte rättvist emot Bingo att åka ut på en 1 på första starten i år. Vi får se om jag kan få till att åka på RIKS i sommar och starta lite, det vore väldigt roligt och jag planerar för det. Bingo känns otroligt fin och det är roligt att rida igen, för att jag orkar! Jag orkade knappt mocka som det var under hösten och vintern. Men nu känns det bra igen (peppar, peppar!).

Babsan blir bara rundare och rundare. Tickar in på dygn 320 imorgon, men from the looks of it, så kommer det inget föl i natt och inget föl imorgon heller. Vi har haft lite terapi på gången idag. Jag fick minsann INTE känna på hennes juver. Men med lite godis och övertalning så var det inga problem 🙂 Hon har lite humör damen i fråga! Jag vågar satsa 100 kr på att jag får en gulbrun hingst. Någon som satsar emot?

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

  • Annki J ohansson

    Jag skulle gilla en gulbrun hingstMen det borde väl vara din tur nu till ett litet stoföl. Om det gäller för hästar dom för människor är det Bingo som bestämt det. Hoppas allt går bra för Babsan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.