Lika förvånad varje gång.

Varje gång jag ställer klockan och får över 7 timmar sömn blir jag en aning förvånad. Idag klev jag upp 05:10 duschade, klädde mig och barn, matade barn, kissade hund, sminkade mig, diskuterade klädval – vantarnas vara eller icke vara, tog oss ut till bilen, lämnade på dagis 6:17, körde till jobbet, förstår-inte-hur-dagen-ens-fungerade-på-jobbet, körde hem 15:15, matade barn och mig själv, klädde på mig + barn + hund (kom ihåg, nakenhund!), mockade och fixade i stallet, roade barn, nattade barn, klädde på mig igen, gick ut och tog in hästarna, åkte skridskor mellan Bingo och Royal, tränsvänjning av Royal, tömkörde Bingo i 30 minuter, selade av, nattade hästarna, gick in, parerade son med hemsk mardröm, kissat, borstat tänderna och nu ställt klockan. Och kan ni tänka er? 7 timmar och 30 minuters sömn! GODNATT

PS Snön har smält bort nu! Som utlovat +4 och regn. DS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.