Tips

Canaural

Det här kan låta hur dumt som helst, men det fungerar.

Min bästa vän Hanna äger en fux, med bläs, och fyra vita strumpor som LÄTT får mugg. Det finns ju många olika sätt att behandla mugg, den vanligaste är att man skrubbar med grönsåpa. Hanna har dock kommit på en annan mycket effektiv lösning – Canaural.

Det är örondroppar till hund och/eller katt. Ja, detta låter helt åt skogen – men det fungerar faktiskt mycket bättre än grönsåpa!

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.