Häst

Äntligen!

Monia har vart väldigt stark och stel den senaste tiden pga att vi inte riktigt kan få in dom där bakbenen så jag bestämde mig för att det är ingen idé att sitta och bråka på volten längre, så i över en veckas tid har jag ridit ut och flyttat flyttat och återigen flyttat henne på vägarna. Vi har också ridit mycket i skogen över rötter, stenar och klättrat bara för att lyfta på benen. I söndags kväll när jag skulle rida på volten igen och se om det gett något resultat var hon plötsligt hur mjuk och fin som helst, allting sätt där det skulle och bakbenen kunde helt plötsligt trilla in! Så jag red runt med ett leende på läpparna.
Igår när jag red henne var hon lika fin så nu ska jag leta tävlingar till augusti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.