Häst

Han läker ALLA sår ❤️

img_9343Fantastiske Bingo Bell RC 112. Vilken sjuhelvetes jävla lyckans ost jag är som får umgås med honom VARJE dag. Han gör mig så otroligt lycklig den här ponnyn. Jag önskar verkligen att fler kunde få upp ögonen för hur otroligt vänlig och genomsnäll han är. De som ser mig på träningar och tävlingar brukar fråga om han verkligen är hingst för att han sköter sig så väl. En ponnymamma på träningen sa att Bingo är verkligen underhållning att titta på på träningen för att han är så glad och sprätter omkring. Allting Bingo gör strålar lycka och glädje. Han kan t ex knappt bärga sig innan vi får börja hoppa på träningen. Han är så lycklig och står och hoppar på stället. Han är världens bästa uppfostring till unghästarna, han håller stenkoll på dem. Regent var så odräglig som 7 månaders hingst, släppte in honom till Bingo som gav honom ”hyfsat” mycket stryk och sedan har han varit from som ett img_9387lamm 🙂 Världens bästa BB helt enkelt.

Idag har jag varit ute och ridit i solskenet. Bingo gick rätt ut i skogen, haha. Med öronen spetsade framåt marscherade han igenom skiftet bakom min gård. Grannen en bit bort har röjt efter stormarna i höst så jag kände nästan inte igen mig. Men Bingo skrittade på över stock och sten. Där det är för sankt vänder han på en gång. Han är så DUKTIG ! Han var så avslappnad idag, han märker hur himla bra jag mår för omväxlingsskull. Han gör mig så otroligt lycklig. Jag sitter bara och skrattar. Snacka om att jag får träna rumpan och låren när Bingo far från höger och vänster och upp i luften av glädje när vi galopperar på skogsvägarna. Mycket intervallträning ute, och mycket (!) flytta för skänkeln. Just nu byter Bingo päls och är så otroligt känslig i huden (och lite avslagen) så jag har bytt foder på honom till Build Up mix med extra b-vitamin och antioxidanter. Han ogillar plötsliga byten, men efter lite trugande så äter han faktiskt upp sin mat. Han var verkligen så avspänd ute idag. Tills vi kom till Idet där det gick hästar i en hage, då blev han himla mallig och gapade och skrek. Det finns ett stall till på vägen som har en hingst (tror jag?) som började gapa. Bingo hörde ju honom men SÅG honom inte (katastrof..!) så Bingo visste inte riktigt vart han skulle göra av sig själv. MYCKET söt ponnyplutt. Så han började TRAVA så mycket han bara orkade. 🙂 ❤️

Jag sneglar lite på tävlingar här i maj… Den 8 maj skulle jag vilja starta i Älmhult, men vete fan om jag hinner det innan jobbet… Jag börjar jobba kl 14:00 den dagen. Tävlingarna lär väl börja klockan 09 i och för sig och jag har bara drygt 40 minuter till Älmhult. Hinner kanske starta två klasser på morgonen och åka och jobba…! Jag måste höra med Emelie också så att hon kan följa med som min sidekick och förste kameraman! ALLT ska dokumenteras för att kunna titta på utveckling. SÅ! Nu har jag i alla fall anmält mig till Älmhult den 8/5, jag får smöra för mina kollegor så att de står ut med att jag kanske kommer en liten stund sent på söndagen. Jag vill gärna hinna med att starta så mycket som möjligt den närmaste tiden eftersom jag räknar med att starta 1m den 4/6 på VFK. Jag ska åka och träna för Pernilla den 5/5 eftersom jag missar i princip varenda träning nu fram i juni…

Utan dig hade livet varit bra jäkla trist hjärtat.
Utan dig hade livet varit bra jäkla trist hjärtat.

 Älskar att han har pannluggen lite sådär casual bakom ena örat 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.