Tips

En idé!

En utav mina mest trogna läsare, Jannica, kom med idén att jag skulle ha Veckans Hingst i bloggen. Men eftersom hon tycker att jag bloggar för lite som det är så ändrade hon det till ”DAGENS HINGST”. Så, jag gör mig väl ett försök. Jannica menade på att jag skulle ha hingstar som på ett eller annat sätt präglat aveln idag.

Så jag börjar med en hingst som kanske inte präglar aveln längre, men han ansågs vara en mycket stor tillgång till connemaraaveln när han kom hit 1982 – Finney Master RC 41.

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.