Häst

Belinda

Ja, det är helt riktigt, Belinda har inget pass ännu! (Oh dear Lord!) Jag förstår att du redan har lagt märke till detta eftersom du lusläser både min blogg och min sida på Facebook! Tack för visat intresse förresten, roligt att kunna intressera även det gamla gardet med mitt nonsens, även om jag förstår att du mest är intresserad av att stalka mig för att jag råkar vara kassör i SCS.

I vilket fall som helst, stalkad eller inte, så var jag ute i Hovmantorp häromdagen för att hjälpa en uppfödare att fixa fram ett pass till hennes connemaraföl efter Bingo Bell RC 112. Och här är hon lilla damen!

Hennes betäckningsrapport finns dock i BlåBasen.

DSC_0100 DSC_0098

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.