Häst

Galoppintervaller…

Det är inte bara Bingo Bell som är lite stel och öm idag, även jag har lite ont i mina ben! 🙂

Igår blev det galoppintervaller, mycket roligt. Jag lyssnade på morgonpasset i P3 samtidigt som vi arbetade. Så länge de pratade så galopperade vi, när det var en låt så skrittade vi. Kom det en låt igen så blev det galopp igen och sedan vila när de pratade. Bingo blev trött, och jag med.

Efteråt skrittade vi ut i skogen. På långa tyglar fick Bingo bestämma vart vi skulle gå och han skulle inte gå hem. Han skulle rätt ut i skogen. 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.