Häst

Vaccination!

Igår fick som skrivet tidigare Bingo sin vaccinationsspruta, Equip F. Så nu är han good-to-go ett helt år till! Monarch har samma vaccinationsschema som Bingo så han ska med ha sig en hutt nu i dagarna 🙂

Bingo blir alltid lite dåsig och trött dagen efter vaccinationen. Han får också feber ibland. Idag hade han 38.0 vilket är hans normaltemperatur, men han såg allt lite tagen ut. Imorgon är han precis som vanligt igen 🙂

Hästnörd och tillika Webbutvecklare som driver företaget Stuteri Valorous som inriktar sig på att utforma stilrena och enkla webblösningar för hästfolk, samt bedriver en connemarauppfödning i mindre skala. Leg. Sjuksköterska. www.valorous.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.